Coșul meu

Pentru a putea plasa o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:1. Alegeti produsele dorite, pentru a le sorta puteti folosi meniul si filtrele din partea stanga a site-ului si apoi apasati butonul “adauga in cos”

2. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior, dreapta. Aici puteti verifica/edita lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.

3. In cosul de cumparaturi apasati butonul “Finalizati comanda” si apoi selectati optiunile logare: creare cont nou, “conectare” daca aveti un cont deja creat sau puteti plasa comanda fara cont, ca si vizitator, doar completand datele de livrare si facturare.

4. Selectati metoda de livrare si apasati butonul “urmatorul” pentru a trece la pasul 2 de plasare a comenzii.

5. Alegeti modalitatea de plata “ordin de plata”, “plata online cu cardul” sau “plata la livrare/ramburs” . Daca alegeti ca metoda de plata "la livrare" se adauga o taxa de 5 Ron pentru serviciul de ramburs. Completati datele de facturare, daca acestea sunt aceleasi cu cele de livrare bifati “Adresa de facturare este aceeasi cu adresa de livrare”. Daca aveti un cod de discount, apasati pe sageata si completati codul de reducere si dupa apasati “aplicati reducere”. Daca doriti sa va abonati la newsletter-ul nostru bifati “abonare generala” si apasati “salvati”.

6. Apasati butonul “plasati comanda” pentru a finaliza toti pasii de comanda.

7. Odata plasata comanda, sau dupa caz, in momentul finalizarii platii daca ati optat pentru plata online, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, care contine numarul de comanda si detaliile privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora si valoare totala cu TVA.

8. Comanda va fi preluata in cel mai scurt timp posibil de catre echipa carplace.ro .

9. Odata preluata comanda veti primi un e-mail care sa confirme schimbarea de status a comenzii, aceasta fiind pregatita pentru a fi predata curierului.

10. Termenul de livrare pentru comenzile plasata de luni pana joi si vineri pana in ora 12.00 este de 24-48h, calculat din momentul schimbarii statusului de comanda in “comanda preluata”.

11. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra fie fizic, o veti primi impreuna cu produsele comandate sau o veti primi in format electronic pe e-mail.NOTA: In cazul in care unul dintre produsele comandate este indisponibil iar comanda plasata a fost achitata online prind card bancar, sumele vor fi rambursate in termen de maxim 14 zile lucratoare.